Skip to main content
VA
Levante UD FP

El Recreativo de Huelva es converteix en la bèstia negra del Levante UD FP

El Levante UD FP va aconseguir el subcampionat de la Copa RFEF i Supercopa d'Espanya després de caure en les dos finals davant el Recreativo de Huelva, que s'ha convertit en la bèstia negra del conjunt granota en la temporada de beachsoccer.

Arribaven els llevantinistes amb la intenció d´oblidar la dolorosa derrota en la pròrroga de la final del Campionat d'Espanya, i van demostrar el seu potencial des de l'inici amb les victòries en la fase de grups davant Melistar per 6-2 i davant Melilla per 4-10, i l'empat davant el Playas San Javier per 4-4. Ja en les semifinals no van fallar i davant Roses Platja golejaven 9-3, la qual cosa els tornava a ficar en la final davant el Recre.

Però de nou la moneda tornava a caure a favor del rival que està vegada va ser superior i s'adjudicava la Copa RFEF per un clar 5-1.

El Levante UD esperava que a la tercera fora la vençuda, però tampoc en la Supercopa va haver-hi sort i els d'Enrique Moratal van caure per un 7-3 que permetia al conjunt de Huelva alçar-se amb el triplet nacional.