Skip to main content
VA
Levante UD

El Levante UD decreta cinc dies de dol oficial

El Levante UD ha decretat cinc dies de dol oficial en memòria i homenatge a les víctimes de l'incendi que s'ocasionava a València en el qual han perdut la vida 10 persones i entre els quals es troba un abonat del club i la seua família.

El president del Levante UD, Pablo Sánchez, ha parlat de nou hui mateix amb els seus pares, i estos han concedit permís al Levante UD per a iniciar una sèrie d'accions en memòria del seu fill, Ramón Ferrer Serra, i del seu net, Víctor Ferrer Bataller, que ja comptava amb l´abonament simbòlic que es realitza als menors de quatre anys. Per tant, el Levante UD ha decidit decretar cinc dies de dol en senyal de dol i en els quals l'activitat del club es reduirà al purament professional i esportiu. 

A partir d'ara, totes les comunicacions del Levante UD portaran un crespó negre i l'activitat institucional i social se suprimirà fins al dissabte al migdia, excepte la roda de premsa que l'entrenador, Felipe Miñambres, està obligat a oferir com a prèvia del partit contra el Real Oviedo per indicació de LaLiga, a qui per cert agraïm la seua sensibilitat en la nostra petició d'ajornar el partit del passat dissabte. En la resta de seccions no existixen obligatorietats d'este tipus.

Els jugadors i jugadores de totes les seccions del Levante UD no oferiran entrevistes durant esta setmana i el club ha cancel·lat les visites previstes als col·legis, les celebracions d'aniversari de les penyes, així com les accions amb patrocinadors, col·laboradors i totes aquelles accions que realitza en col·laboració amb la Fundació del Levante UD com les xarrades en els centres educatius.

Per al pròxim partit davant el Real Sporting, el club prepara una acció en homenatge a totes les víctimes, i especialment al nostre abonat i a la seua família, que ho va ser durant 23 anys, i que perdien la vida en l'incendi de l´edifici del barri de Campanar.