Skip to main content
VA
Femení

El Levante UD Femení domina però se li escapa el triomf enfront d'un efectiu Atlético

Levante UD: Holmgren; Antonia Silva (Alharilla, m.77), Méndez, Mendoza, Paula Tomás; Paula Fernández, Lloris, Sosa; Erika, Andonova, Gabi Nunes

Atlético de Madrid: Lola; Moraza, Cinta, Menayo, Medina; Majarín (Crnogorcevic, m.46), Boe Risa (Gaby García, m.46); Eva Navarro (Ajibade, m.75), Santos, Banini; Sheila

Goles: 1-0, m.36: Ángela Sosa, 1-1, m.46: Crnogorcevic

Árbitra: Eugenia Gil Soriano (Comité Gallec). Va amonestar a Andonova i Érika per part de les locals i a Sheila, Medina, Lola Gallardo i Eva Navarro per part de les visitants.

El Levante UD, malgrat una comprensible lectura positiva d'haver dominat i haver sumat enfront d'un sempre potent Atlético de Madrid amb tres baixes de pes com Alba Redondo, Mayra Ramírez i la d'última hora de Leire Baños, es va quedar amb la mel en els llavis. 

Les de Sánchez Vera deixaven clares les seues intencions des de l´inici: les absències no els intimidaven i, amb lleus retocs, no anaven a renunciar a anar pel triomf ni al joc de possessió que ja és un segell de la casa. Amb Gabi Nunes multiplicant-se i Érika oferint la qualitat, a dalt s'incorporaven quasi de davanteres Paula Tomás i Antonia Silva i Ángela Sosa portava el tempo del partit. Les blanc-i-vermelles a penes inquietaven a Holmgren i, en el 37’, va arribar el punt del 1-0. Les esmentades Gabi i Érika no arribaven a atinar amb la porteria defensada per Lola Gallardo i, a la tercera, Sosa estavellava la pilota amb la xarxa.

La represa va ser fatídica per a les llevantinistes, a penes uns segons de desajustaments que les visitants els van fer pagar cara: centre mil·limètric d'Eva Navarro i Crnogorcevic li pegava amb el cap per a estavellar la pilota en el travesser i enviar-la cap a dintre. Després del 1-1, el Levante UD seguia amb oportunitats com la d'Andonova, que va colpejar cap a l'esquadra i va aparéixer una esquena d'una rival per a desviar a córner. Gabi Nunes també es va elevar per a cabotejar un bon enviament de Paula Tomás des de l'esquerra però, malgrat que l'esperança va ser que es convertira en el punt del 2-1, el baló va marxar fora. L'Atlético també ho intentava, les granotes van acabar el partit bolcades en l'última parcel·la defensada per les seues adversàries i… no es van registrar més moviments i si que va haver-hi repartiment de punts per a dos rivals que volen lluitar per acabar en la zona noble de la classificació de la Lliga F.