Skip to main content
VA
Primer Equip

El Levante UD i Giorgi Kochorashvili estenen la seua vinculació fins a 2027

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD ha fet efectiva l'opció de dos temporades addicionals que incloïa el compromís contractual formalitzat entre el club i Giorgi Kochorashvili que finalitzava en 2025, per la qual cosa el jugador vestirà la camiseta llevantinista fins a juny de 2027.

La relació contractual que unix a l'entitat llevantinista i al jugador georgià s'ha estés en el temps fins a juny de 2027, per la qual cosa tots dos seguiran units amb l'objectiu d'afrontar nous desafiaments i continuar creixent junts.

El migcampista va recalar en el club d'Orriols en l'estiu de 2019 per a reforçar a l'Atlético Levante UD i, des de llavors, ha mostrat un creixement constant i un compromís exemplar amb l'entitat. Kochorashvili va debutar en Primera Divisió en la seua primera temporada com a llevantinista, disputant el seu primer partit en la màxima categoria contra l'Athletic Club en l'Estadi Ciutat de València. El jugador va anar alternant els entrenaments i participacions amb el primer equip i amb l'Altético Levante UD fins que, en la temporada 2022/2023, va jugar en el CD Castellón en qualitat de cedit. Allí va continuar el seu desenvolupament i va acumular una valuosa experiència protagonitzant una excel·lent campanya en la qual va acariciar l'ascens a Segona Divisió. El passat estiu va tornar al Levante UD, consolidant-se com un dels homes importants de l'equip gràcies al seu rendiment, caràcter, dedicació i arpa.

A més, durant la present temporada, el migcampista ha tingut l'oportunitat de ser part important de la història del seu país en aconseguir, per primera vegada, la classificació de la Selecció de Geòrgia per a disputar l'Eurocopa.