Skip to main content
VA
Primer Equip

Giorgi Kochorashvili: “Estic molt content de seguir vinculat a este club”

There are no reactions yet. Be the first!

Giorgi Kochorashvili s'ha mostrat molt feliç després d'ampliar la seua vinculació amb el Levante UD perquè “és l'equip que m'ha donat moltíssimes oportunitats des de fa molt temps”. “Estic molt content de seguir vinculat a este club i faré tot el possible perquè les coses funcionen”, ha indicat el migcampista.

El georgià no pot ocultar la seua satisfacció per tot el que està vivint i és que es troba davant un dels reptes més bonics de la seua carrera futbolística, l'Eurocopa. “És el meu primer any en el futbol professional i estic molt content d'aconseguir coses com jugar en el Levante UD, jugar amb la meua Selecció, aconseguir la classificació per a l'Eurocopa… Està sent un any difícil, però bonic per a mi. Cal continuar lluitant pel que creus cada dia, alçar-te per a fer-ho tan bé com es puga en el Levante UD i en la Selecció”, ha comentat Kochorashvili.

El jugador llevantinista viatja durant el dia de hui per a iniciar amb Geòrgia la concentració per a preparar el Campionat d'Europa. Tal com ell mateix reconeix, un repte amb el qual “he somiat des que era xicotet”. “Mai he estat amb Geòrgia en un torneig tan gran i m'alegre que estiga passant ara mateix quan tinc 24 anys i puc disfrutar amb la meua Selecció, amb el meu país. Estic feliç i vull fer les coses bé i disfrutar del futbol”, ha manifestat.