Skip to main content
VA
Primer Equip

El Levante UD i Pablo Cuñat amplien la seua vinculació fins a 2026

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD i Pablo Cuñat continuaran vinculats dos temporades més després que el club haja fet efectiva la pròrroga del seu contracte fins a 2026.

El porter valencià continuarà sent llevantinista durant dos campanyes més després que el Levante UD haja estés la seua relació contractual. El porter, per tant, torna al conjunt granota després de la seua cessió a la SD Amorebieta.

Pablo Cuñat es va formar en el Planter Granota i, encara que es va anar dos temporades a les categories inferiors del FC Barcelona, en 2020 va tornar al club d'Orriols. Va formar part de l'equip Juvenil Al fet que es va proclamar Campió de Lliga, per primera vegada en la història, en 2021. Posteriorment, va donar el salt a l'Atlético Levante UD i va començar a alternar els entrenaments del filial llevantinista amb els del primer equip, a més d'haver sigut inclòs en diverses convocatòries.

El passat estiu, el Levante UD i la SD Amorebieta van arribar a un acord per a la cessió del porter. Amb el conjunt basc, Pablo Cuñat ha participat en 26 compromisos oficials. A més, durant la present temporada ha sigut convocat per la Selecció espanyola Sub-21.