Skip to main content
VA
Levante UD

Recordem el "Preciado" Ascens de 2004 en el seu 20 aniversari en una nova actualització del Museu Virtual

There are no reactions yet. Be the first!

Actualitzem els continguts del Museu Virtual del Levante UD coincidint amb el vinté aniversari del "Preciado" Ascens de 2004. Va ser la vesprada del cinc de juny de 2004 en el feu de Chapín. Per eixa raó, ens avancem a la data tradicional del nou de cada mes per a homenatjar els herois de l'ascens de la temporada 2003-2004. Personalitzem l'actualització de juny de 2024 amb documentació i records d'aquella fita llegendària que perdura en la memòria del llevantinisme. 

NO ET POTS PERDRE: La Copa de Campions de l'exercici 2003-2004. El Levante va coronar amb l'ascens a Primera Divisió com a campió de la categoria de Plata. En el temps present la Copa Campions brilla a la Sala de Juntes del Ciutat de València.

TESTIMONI: Recuperem el documental "Preciado" Ascens. Va ser estrenat el dijous 5 de juny de 2014 a l'Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu del desé aniversari de l'ascens a Primera. Es tracta d'una producció pròpia elaborada pel Departament de Comunicació del Levante UD.

DONACIÓ: Recuperem la fulla de partit i part de la documentació interna que el delegat del Levante, Andrés Garcerá, va creuar amb el col·legiat i el delegat del Xerez en els instants previs al naixement del duel de Chapín.

EFEMÈRIDES; DE PRIMERA!!! Vos vam mostrar un poster autografiat per Manuel Preciado que rememora els fastos celebrats a la ciutat després de la consecució de l'ascens a Primera. 

RECORDS: El gran migcampista Rivera, el líder del Levante UD en el mític ascens de Jerez. Realitzem una semblança del jugador diferencial de l'exercici 2003-2004.

VISITA EL MUSEU DEL LEVANTE UD!