Skip to main content
VA
Levante UD

El Levante UD llança un pack de tres entrades per als partits en el Ciutat de València

Comunicación

Queden sis jornades en la Lliga Hypermotion, tres d'elles a casa, i el club pretén que el Ciutat de València siga un fortí i que la nostra plantilla senta tot l'ànim, energia i calor de l'afició granota, per la qual cosa el Levante UD llança una campanya promocional de tres entrades en el Ciutat per 15 euros en total. 

El Levante UD posa a la venda a partir de hui, en este enllaç de la web, packs de tres entrades per 15 euros cadascun. Cada pack inclou tres entrades per als pròxims tres partits en el Ciutat. Per tant, els tres partits contra el FC Cartagena, la SD Eibar i l'AD Alcorcón tenen un preu de 15 euros en total i serà a partir d'este dimecres quan el públic en general podrà començar a comprar les entrades.

Només per a abonats

Es tracta d'una oferta que podran adquirir només les persones que siguen abonades del club amb un màxim de tres packs per abonat, ja que el Levante UD vol tindre eixa deferència amb ells perquè puguen adquirir més entrades per als seus amics o acompanyants en general. 

Promoció exclusiva online

Es tracta d'una promoció exclusiva per a abonats que només es podrà adquirir en la web, encara que en horari d'oficines del club les persones que no puguen o no sàpien accedir a la compra d'entrades per mitjà d'internet comptaran amb un suport específic. 

Els packs de tres entrades per als pròxims tres partits que queden per a disputar en el Ciutat de València es podran comprar fins al diumenge, 28 d'abril, en horari de matí i no estaran disponibles en les taquilles del Ciutat el mateix dia del partit, on si es podran comprar lògicament entrades per al partit. A partir del dimecres a la vesprada començarà la venda al públic d'entrades per a este diumenge amb preus que oscil·laran entre els 20 i els 40 euros per entrada.

Queda prohibida la revenda 

El Levante UD recorda que la revenda o cessió simulada amb qualsevol tipus de preu o permuta de béns està pohibida pel Reglament General de Policia corresponent a espectacles públics i activitats recreatives, i pel condicionat general que subscriu l'adquirent de les entrades. Per tant, el club serà categòric i perseguirà els intents de revenda d'entrades que pogueren produir-se anul·lant-les immediatament.