Skip to main content
VA
Levante UD

L´exposició “La Copa Espanya Lliure, un trofeu per a honrar” s'inaugurarà este dimecres en Nuevo Centro

El Levante UD i el Centre Comercial Nuevo Centro inauguraran este dimecres 24 d'abril una exposició per a celebrar el primer aniversari de l'oficialitat de la Copa Espanya Lliure, conquistada pel Levante FC, amb la col·laboració del Gimnástico, al juliol de 1937 i reconeguda per la Federació Espanyola de Futbol el passat 25 de març de 2023.

Sota el títol “La Copa Espanya Lliure, un trofeu per a honrar”, l'exposició, organitzada per l'Àrea de Patrimoni Històric del Levante UD i el Centre Comercial Nuevo Centro, s'inaugurarà este dimecres 24 d'abril a les 18.30 hores. En este acte inaugural també participarà la Fundació Cent Anys amb una exhibició de ping-pong.

L'exposició estarà oberta al públic des del 24 d'abril fins a l'11 de maig, oferint als visitants l'oportunitat de submergir-se en la història del club i reviure moments transcendentals de la seua trajectòria. En el marc d'esta exposició, i de manera transversal, s'han programat una sèrie d'activitats relacionades amb la història del Levante UD.

Portal de Vallejo (Dilluns 29 d'abril, 19.30 hores)

Entre les accions programades amb motiu de l'exposició “La Copa Espanya Lliure, un trofeu per a honrar” destaca una edició especial de Portal de Vallejo, un fòrum de debat centrat en la història centenària del club, que comptarà amb la presència de Xavier Rius, Carlos Ayats i Emilio Nadal, els qui debatran sobre el significat de la Copa Espanya Lliure. L'acte es durà a terme dilluns que ve 29 d'abril a les 19.30 hores.

Firma d'autògrafs d'un jugador i una jugadora del Levante UD (Dimecres 8 de maig, 18.30 hores)

Els aficionats llevantinistes podran aconseguir els autògrafs d'un jugador i una jugadora de la primera plantilla masculina i femenina del Levante UD en la sessió de firmes que se celebrarà el pròxim 8 de maig a les 18.30 hores.