Skip to main content
VA
Femení

El Levante UD participarà el diumenge en eI Triangular ‘Llegendes Femenines de la Comunitat Valenciana’

El Triangular ‘Llegendes Femenines de la Comunitat Valenciana’ es disputarà finalment diumenge que ve 3 de gener després que s'ajornara el diumenge passat pel tràgic incendi de Campanar. 

El Levante UD, a través de les seues exfutbolistes del Levante UD Femení, participarà este diumenge en el Terç d’Alaquàs a les 12 hores, al costat de les veteranes del Valencia CF i del Villarreal CF. El torneig se celebrarà definitivament el 3 de març i no el diumenge passat quan estava previst ja que l'organització va decidir ajornar-ho en solidaritat amb les víctimes i els afectats pel fatídic incendi del barri de Campanar a València. Abans dels partits es guardarà un respectuós minut de silenci com a homenatge i record als morts, als afectats, així com als herois que van treballar intrèpidament en l'extinció de l'incendi i l'atenció a les víctimes.

A les 10 hores del matí, abans del partit de les Llegendes Femenines, es jugarà un Triangular de Futbol Femení Base que enfrontarà a les escoles de Levante UD, VCF Femení i Villarreal CF. Conclourà el matí amb un menjar de germanor entre les participants.

Molts rostres granotes coneguts en els partits

En el triangular hi haurà moltes cares conegudes de quantes futbolistes han passat pel Levante UD Femení. Sota la tutela de Mariví Simó com a entrenadora i la presència de Puri Naya, directora de Comunicació i Relacions Externes, i Amparo Tomás, delegada del primer equip, participaran en el partit Sonia Prim, Lorena Landete, Coralia Antón, Carmen Nebot, Cristina Muñoz, Ainhoa Gil, Irene Polo, Marina Nohález, Naraira Ves, Nuria Santiago, Paula Grau, Amparo Ferrer i Almudena Sánchez.

Esta serà una de les primeres accions en les quals estarà involucrat el club d'Orriols per a reactivar a un grup de referents futbolístiques que van marcar el camí pel qual ha transitat la nostra secció femenina i les nostres jugadores al llarg dels últims 25 anys.

Presentació del triangular

El castell d’Alaquàs va acollir la presentació del triangular en el qual va estar present l'excapitana i actual consellera del Levante UD Ruth García. “La realització d'este primer triangular és una iniciativa molt bonica i important perquè reconeix la labor de totes les jugadores que han fet tant pel futbol femení. Podrem retrobar-nos amb velles companyes. Tant de bo siga el principi d'un retrobament i que se celebre cada any”, va manifestar.

L'esdeveniment compta amb el suport del nostre patrocinador Caixa Popular. En la seua representació, Pilar Molina ha mostrat el seu “suport incondicional a iniciatives d'este tipus. Estem orgullosíssims perquè dona visibilitat a l'esport femení. Ressalta el seu esforç i, cosa que és més important, la seua trajectòria professional. Ací sempre estarem”.