VA
Delegació de Penyes

El Levante UD recibe a la Delegación de Peñas

El nou president de la Delegació de Penyes del Levante UD, Ramón Escolano, ha mantingut una reunió amb la directora de Comunicació i Relacions Externes del club, Puri Naya, per a donar-li a conéixer el projecte que vol emprendre com a màxim representant dels penyistes, així com totes les seues inquietuds.  

Ramón Escolano es va presentar com l'actual president i va anunciar que este dijous està prevista una nova reunió per a ratificar la Junta directiva que li acompanyarà en esta nova etapa de la Delegació de Penyes del Levante UD. Per part seua, Puri Naya es va mostrar disposada a ajudar a la Delegació de Penyes en tot el que necessiten "perquè són una part importantíssima del Levante UD i totes les activitats, actes i iniciatives que realitzen han de comptar amb el nostre suport i complicitat". 

Un dels assumptes que van tractar Ramón Escolano i Puri Naya va ser l'organització dels viatges per a partits fora del Ciutat de València, per la qual cosa establiran un protocol i que, d'esta manera, abonats i penyistes compten amb tots els avantatges que necessiten quan vulguen acompanyar al club. "Volem fomentar que hi haja més aficionats, més massa social, que es puguen fer abonats o accionistes i d'esta manera anar incrementant el compromís amb el Levante UD", segons va apuntar Ramón Escolano. Puri Naya, en este cas com a responsable també de Relacions Externes del Levante UD, es va posar a la disposició de la Delegació de Penyes per a "ajudar-los en tot el que puga" perquè hi haja "un major acostament entre penyistes, aficionats i club", tal com demanden des de la Delegació.

Ramón Escolano és el president de la penya Columna Granota, pertany a la quarta generació de llevantinistes, soci i accionista del Levante UD, ha sigut vicepresident i secretari de la Delegació de Penyes. Va comptar amb el suport de 23 penyes de les 26 que van assistir a l'última Assemblea General, després que l'anterior president presentara la seua dimissió. "Volem conéixer quina és la situació financera de la delegació i començar a treballar per a canviar els comptes bancaris i altres tràmits que puguen deixar-nos començar a treballar", segons ha explicat Escolano a Naya en una primera reunió informal que ha tingut lloc en les oficines de l'estadi Ciutat de València.