VA
Levante UD

El Levante UD rep el reconeixement de la FFCV en la seua Gala Anual

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha reconegut al Levante UD en la Gala anual FFCV 22/23 en la qual premia a clubs i autoritats pels èxits de la passada temporada, i que s'ha celebrat en La Rambleta

Un total de cinc jugadors de les categories inferiors del planter granota, nascuts en la Comunitat Valenciana, han rebut una placa especial pel seu debut amb la Selecció Espanyola; Andrea Tarazona i María Gabaldón s'han estrenat amb la sub-19; Edgar Alcañiz i Xavi Grande ho han fet amb la sub-18 i Ana Álvarez ha debutat en la sub-15. Cinc futbolistes que han crescut tant personal com futbolísticament en els diferents equips de la base del conjunt i que exemplifiquen el que és l'autèntic Orgull Granota

A més, l'expresident del Levante UD, Quico Catalán, ha rebut la Medalla d'Or de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana pel seu treball al capdavant de l'entitat durant els últims catorze anys, tretze d'ells com a president i un més com a director general.

La Medalla d'Or és la màxima distinció que el futbol valencià pot atorgar i el fa a la persona que ha liderat el Levante UD des de 2010 i amb les quals el club va aconseguir una estabilitat que li ha permés estar onze anys en Primera Divisió, dels quinze que ha estat en tota la seua història en la màxima categoria, i disputar, per primera vegada una competició europea, la UEFA Europa League, o en el cas de l'equip femení es va tornar a vore onejar la bandera del Levante UD en UEFA Women’s Champions League sent de nou referents en este esport.

Durant tot este temps, el club va créixer de manera exponencial, tant en les seccions que componen l'entitat, com en el social, una cosa que ha reconegut la FFCV en concedir este guardó.

Visiblement emocionat, Quico Catalán va expressar que tots estos anys amb el Levante UD "han sigut un somni, amb més alegries que tristeses. Quan les coses ixen malament cal alçar-se i mirar al futur amb esperança. Vull compartir-ho amb els qui van començar fa 14 anys amb mi i amb tota la gent que ha fet gran al Levante UD i mire al cel per a compartir-ho amb el meu pare i amb el més gran que és Paquito Fenollosa”.