VA
Fútbol Base

Joaqui Navarro valora la metodologia de treball i l'inici de temporada del Planter Granota

El Planter Granota s'ha convertit en un dels pilars fonamentals del Levante UD. El treball realitzat amb els més xicotets està obtenint els seus fruits i, més enllà dels èxits esportius dels diferents equips que la componen, és un referent quant a metodologia de treball, valors i rendiment. Els joves estan tenint l'oportunitat de debutar amb el primer equip, temporada rere temporada, i, a més, la Selecció espanyola cada vegada es fixa més en el talent i el treball del planter llevantinista.

Joaqui Navarro, Director del Planter Granota, explica que “la temporada comença quan acaba l'anterior. Revisem tot el que hem dut a terme durant l'any, veiem quines coses reforcem i en quines altres hem de donar uns certs matisos. A partir d'ací, generem diferents dinàmiques des dels responsables de cadascuna de les àrees del planter i una altra dinàmica generada pels propis cossos tècnics de cara a establir els objectius del nou any”. Joaqui matisa que estos objectius “els marca el desenvolupament integral del jugador i les necessitats que té en cadascuna de les etapes en les quals es troba”.

El responsable del Planter Granota es mostra orgullós quan parla dels jugadors que han debutat amb el primer equip perquè és conscient de tota la labor que hi ha darrere: “Ho vivim com recompensa al treball dels nostres propis jugadors i dels tècnics i alhora ho vivim com una responsabilitat sabent que hem de tindre als nostres jugadors el més formats possible perquè estiguen preparats quan arribe eixe moment”. Recordem que durant esta temporada, de moment, han sigut tres els jugadors del planter que han disputat els seus primers minuts amb el primer equip (Marcos Navarro, Xavi Grande i David Sellés), mentre que, des de l'arribada de Javi Calleja, també han debutat Carlos Giménez, Andrés García i Edgar Alcañiz.

Sens dubte, una satisfacció que també es veu reflectida quan el club rep la citació de la Selecció espanyola per a convocar a alguns dels seus jugadors. “És una alegria i un orgull vore a jugadors del Levante UD representant a la Selecció espanyola. La majoria d'ells porten amb nosaltres des de les etapes de futbol 8. Hi ha molta faena d'ells, principalment, però també molta faena de tots els tècnics i els propis companys que han estat amb ells durant estos anys”, assegura Joaqui.