VA
Levante UD

Paco Fenollosa rep el Premi Valencià d'Honor d'Onda Cero acompanyat de la seua família granota

El president d'honor del Levante UD, Paco Fenollosa, va rebre en la nit d'ahir un guardó molt especial que reconeix la seua àmplia trajectòria al costat de l'entitat llevantinista i recull tot l'afecte i estima de la societat valenciana cap a la seua persona. Onda Cero, en mans del Director Regional d'Atresmedia Comunitat Valenciana, Antonio Domínguez, li va entregar el Premi Valencià d'Honor en la Gala dels XXIII Premis Onda Cero València.

Paco Fenollosa va estar acompanyat per les seues dos famílies, la de sang i la granota. Una àmplia representació del Consell d'Administració, amb el president Pablo Sánchez al capdavant; del primer equip masculí, liderada per l'entrenador Javi Calleja i el capità Sergio Postigo; del primer equip femení, amb el tècnic José Luis Sánchez Vera i la capitana Alharilla al capdavant; i dels empleats del Levante UD, va estar present en este emotiu acte per al president d'honor del club.

En el seu discurs, Paco Fenollosa, visiblement emocionat, va assegurar que ser “valencià d'honor és un orgull tan gran com ser llevantinista. Porte 78 anys en el Levante UD i, com sempre dic, la meua vida és el Levante i sense el Levante no tinc vida. Este equip i este escut ho són tot per a mi”. El president d'honor va tindre paraules d'agraïment per a Onda Cero, especialment per a la gent d'Esports amb la qual ha compartit bons moments, i també per a les persones que van estar amb ell en la nit d'ahir: “M'acompanya part de l'equip, tant de dins com de fora del camp: la meua família. També la que vaig formar al costat de la meua dona, Conchín. Poder-ho compartir amb tots ells és el més important”. “No vos oblideu mai que els vostres colors són els meus”. Amb esta frase llevantinista va concloure Fenollosa el seu discurs abans que el públic l'homenatjara amb una sonora ovació.