VA
Primer Equip

El Levante UD i Digital Menta firmen un acord de col·laboració per a millorar el seu màrqueting digital

Pablo Sánchez, president del Levante UD, ha rebut a Daniel Quiles, soci director de Digital Menta, en l'Estadi Ciutat de València per a firmar el seu acord de col·laboració pel qual la consultora es converteix en ‘Digital Màrqueting Partner’ del club. Gràcies a esta aliança, Digital Menta ajuda al Levante UD a potenciar el posicionament del seu comerç electrònic.

Digital Menta, consolidada a Espanya com a especialista en el seu sector i amb presència també a Llatinoamèrica, va ser fundada en 2016 per Daniel Quiles i Gerard Hoogeveen, ex empleats de Google. Amb més de 90 persones en l'equip, la consultora ajuda les empreses a escalar i impulsar el seu negoci a nivell nacional i internacional a través de solucions de màrqueting digital que integren campanyes i accions específiques de SEM, Social Ads, SEO, Màrqueting Automation, Publicitat Programàtica, CRO, Disseny, Comunicació i Analítica web. 

Durant esta temporada 2023-2024, Digital Menta treballa en estreta col·laboració amb el Levante UD per a millorar la seua competitivitat a nivell digital, potenciar el seu comerç electrònic i ajudar-lo a implementar accions que li permeten aconseguir les metes del Pla Impuls de LaLiga, que té com un dels principals objectius consolidar l'ecosistema digital dels clubs espanyols