VA
Femení

Els gols de Sosa i Alba Redondo certifiquen el primer triomf del Levante UD Femení davant el Sevilla FC

Levante UD: Holmgren; Antonia Silva, María Méndez, Nuria Mendoza, Paula Tomás; Ángela Sosa, Ana Torrodá (Paula Fernández 46'), Leire Baños, Andonova (Estela Carbonell 89'); Gabi Nunes, Alba Redondo (Erika González 75').

Sevilla FC: Yoli Aguirre; Débora García (Arola Aparicio 66'), Eva Llamas, Teresa, Rosa Otermín; Cahynová, Pamela González (Maria Pérez 58'), Amanda Sampedro (Gemma 58'); Payne (Lucía 82'), Inma Gabarro (Ana Franco 82'), Martín-Prieto.

Àrbitra: Acevedo Dudley (catalana). Va mostrar targeta groga a la visitant Pamela González.

Gols:

1-0. Ángela Sosa, min. 35

2-0. Alba Redondo, min. 70

Si alguna cosa caracteritza al Levante UD Femení és que sap alçar-se amb personalitat, potència, qualitat i, en definitiva, orgull granota dels colps durs. Un d'ells va ser clarament l'eliminació de Champions però les de Sánchez Vera van voler fer creu i ratlla i a bon compte que ho van fer superant amb un partit molt complet al Sevilla FC. Ángela Sosa amb un golàs en el primer temps i Alba Redondo demostrant que l'olfacte mai se li acaba van certificar el triomf que puja els tres primers punts al caseller de les blaugrana. Començant amb bon peu la Lliga F.

Per moments, els contendents es repartien el domini del joc encara que, actuant com a amfitriones, era clar que les llevantinistes volien portar el pes del partit. Redondo i Andonova avisaven amb sengles rematades llunyanes que es perdien a uns centímetres el de la d´Albacete i amb una bona parada de Yolanda el de la macedònia. Holmgren responia al duel de porteres després d'un tir molt ajustat al pal de Payne i, en el 35’, Ángela Sosa va agrandar distàncies. Després d'una recuperació de pilota, la sevillana no s'ho va pensar dos vegades per a colpejar des de 40 metres i superar per dalt a l'arquera de l'equip de Nervión. Després del pas de l'equip per vestuaris, Alba Redondo tancaria el marcador de nou. Gabi Nunes encara va poder ampliar la diferència però no va fer falta perquè la victòria, finalment i per primera vegada en esta Lliga F, es quedava en territori granota.