Femení

Excessiu castic per al Levante UD Femení a Barcelona (3-0)

FC Barcelona: Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melanie, Virginia, Vicky, Alexia (Gemma Gili, min. 65), Corredera (Nuria, min. 76), Sònia Bermúdez (Mariona, min. 81), Jenni (Willy, min. 65).

Levante UD Femenino: Sandra Paños, Maider, Sonia Prim, Guti, Paula, Sheila, Mariajo (Nerea, min. 65), Olga, Leti, Alba, Adriana.

Àrbitre: Óscar Sauleda Torrent. Va amonestar a la local Gema Gili i a la visitant Alba.

Gols:
1-0.Vicky, min.59
2-0.Gemma Gili, min.90
3-0.Willy, min.93

El Levante UD Femení va encaixar la seua primera derrota de la temporada en la seua visita al FC Barcelona. Ambdós conjunts arribaven a l'encontre amb números parells, per la qual cosa es preveia un encontre renyit i disputat com així va ser. A les locals els va costar molt inaugurar el marcador i en el temps de descompte van sentenciar el resultat.

Durant els primers compassos cap dels dos equips va aconseguir fer-se amb el control del joc i no va ser a partir dels primers quinze minuts quan ambdós conjunts van buscar tímidament la porteria rival. Amb pocs riscos, FC Barcelona i Levante UD Femení ho van intentar amb llançaments des de fora de l'àrea que no van posar en perill la porteria contrària. Així, amb el resultat inicial, es va arribar al descans.

Després de la represa, les locals van posar a prova els reflexos de Paños en el 51 amb un tir des de la frontal de Jenni. La portera llevantinista va respondre molt bé i va detindre l'esfèric. Esta acció va ser l'avís del que va arribar poc després. Vicky en el 59 va ser l'encarregada de pujar el 1-0 al marcador des de fora de l'àrea. Les d'Antonio Contreras van poder empatar en el 88 amb un llançament de falta d'Olga que es va anar fregant el pal esquerre de la porteria local. Ja en el temps de descompte, Gema Gili i Willy van anotar el segon i tercer gol per a les culés, respectivament.