Skip to main content
VA
Levante UD

Germaine de Capuccini t'ajuda a cuidar la teua pell. Sorteig exclusiu!

Participa en el sorteig exclusiu sol per a 15 abonats en el qual homes i dones aprendan a tindre una pell sana i cuidada gràcies a Germaine de Capuccini, empresa valenciana líder en cosmètica patrocinadora de l'equip femení del Levante UD. 

Dijous que ve, 2 de maig a les 10 hores, assessores de Germaine de Capuccini acudiran a l'Estadi Ciutat de València per a explicar, durant aproximadament 90 minuts, la rutina diària de la cura de la pell, pas a pas: des de la neteja fins a l'aplicació de la resta de productes com sérum, crema, contorn d'ulls... A més, de cara a l'estiu necessitem comptar amb la millor aliada per a la nostra pell.  

Apunta't a este sorteig exclusiu sol per a 15 persones, en el qual Germaine de Capuccini vol premiar la fidelitat dels nostres abonats amb este excepcional regal per a la pell. 

Obrim inscripcions fins al 18 d'abril a les 15 hores, dia en què realitzarem el sorteig i coneixerem a les persones que han resultat guanyadores d'esta sessió exclusiva de cura de la pell per a homes i dones. 

Apunta't a cura de la pell amb Germaine de Capuccini i el Levante UD.

NOTA: Sorteig dirigits a abonats majors d'edat.