Skip to main content
VA
Femení

Compra la teua entrada per al Levante UD Femení-Real Madrid i coneix les accions del partit!

El Levante UD Femení posa demà dimecres a la venda les entrades per al partit contra el Real Madrid CF corresponent a la jornada 24 de la Lliga F i que es disputarà este dissabte 20 d'abril, des de les 12.00 hores, a la Ciutat Esportiva de Buñol. D'altra banda, el club durà a terme diverses accions en col·laboració amb la Lliga F i també com a nou reconeixement a les campiones del Món 2023. 

Els abonats del Levante UD tindran preferència a l'hora d'adquirir les localitats. Este dimecres 17 d'abril, punxant en este enllaç des de les 09.00 hores, els socis del club tenen a la seua disposició les entrades a un preu de tres euros. A partir del dijous, la resta del públic podrà comprar-les amb un cost de cinc euros, mentres que es mantindran els 3€ per als nostres abonats. En cas que queden localitats per vendre's, també es podran aconseguir en la taquilla de la Ciutat Esportiva de Buñol des d'hora i mitja abans de l'inici del partit. Si s'esgotara el paper, ho anunciaríem a través de les nostres plataformes.

Commemoració del Dia Mundial del Xiquet i la Xiqueta

D'altra banda, amb motiu del Dia Mundial del Xiquet i de la Xiqueta, les nostres futbolistes regalaran al final del partit entre tots els xicotets assistents 10 camisetes oficials de joc del Levante UD i sis bufandes.

Homenatge a les campiones del Món del Real Madrid CF

Altra de les accions importants en la visita del Real Madrid serà el lliurament de l'obsequi commemoratiu a les futbolistes del conjunt blanc que es van proclamar campiones del Món a Austràlia i Nova Zelanda a l'estiu de 2023, en col·laboració amb el nostre patrocinador Fibra València. Es tracta de Missa Rodríguez, Oihane Hernández, Olga Carmona, Rocío Gálvez, Ivana Andrés, Claudia Zornoza, Teresa Abelleira i Athenea del Castell. Anteriorment, ja es va procedir a reconéixer este èxit a Eva Navarro, de l'Atlético de Madrid, i a totes les campiones del FC Barcelona, amén de l'homenatge que se li va fer en el Ciutat de València a Alba Redondo.