Skip to main content
VA
Femení

Una àmplia representació del Levante UD opta als Premis Futbol Draft®

El Levante UD compta amb una àmplia representació en la llista de futbolistes que opten als Premis Futbol Draft® que reconeixen als joves talents de la pedrera del futbol espanyol des de 2006. Un jugador del primer equip masculí i cinc jugadores del Levante UD Femení es troben entre els candidats a estos guardons.

El Comité Tècnic, format per tots els seleccionadors de la Real Federació Espanyola de Futbol en les categories inferiors, així com reconeguts experts en el futbol de planter i membres de les principals institucions del futbol espanyol (RFEF, LALIGA, AFE, CSD i AEAF), ha donat a conéixer en el dia de hui la primera cort de 77 jugadors en categoria masculina i de 55 jugadores en categoria femenina.

Álex Valle és el representant llevantinista en el tall de 77 jugadors en categoria masculina, mentres que el Levante UD està àmpliament representat en categoria femenina on Andrea Tarazona, Núria Escoms, Silvia Lloris, Érika González i Daniela Arqués es troben entre les triades.

El pròxim 25 de juny es realitzarà un tall de 55 jugadors en categoria masculina i 33 en categoria femenina i el mes de setembre es coneixeran els noms dels premiats.