VA
Levante UD Futvolei

Juanito i Facu Silva es fan amb el huité títol de Lliga Nacional per al Levante UD Futvolei

El Levante UD Futvolei no deixa de donar alegries als granotes. Per si no fos prou haver-se proclamat fa a penes unes setmanes campions de la primera edició de la Copa d'Espanya, la parella formada per Juan López i Facu Silva va engrossir encara més el seu palmarés vestint de blaugrana amb el huité títol de Lliga Nacional, disputat a la platja de Cullera el passat cap de setmana. Després d'un gran cap de setmana competitiu, es van imposar en la gran final a la dupla de Barcelona integrada per Jaime Lara i Jackie Hofman.

La fase final del torneig va arrancar amb el duel per accedir a semifinals enfront de Joel Cortés i Kiko Besa. Els llevantinistes van resoldre el duel amb un 2-0 (19-17 i 18-11) enfront de la parella número 8. En semis, esperaven Emmanuel Simon i Julen de Almagro, als quals també van derrotar per 18-14 i 18-16. Finalment, el partit definitiu per l'entorxat nacional els enfrontaria amb Jaime Lara i Jackie Hofman de Barcelona, que van vendre cara la seua pell. Juanito i Facu tirarien avant el primer set per 18-15, caient per 14-18 en el segon i finalment imposarien la seua qualitat pujant un 15-10 triomfal al marcador.

Amb esta Lliga Nacional, ja són huit les que posseeix Juan López en les seues vitrines com a jugador granota, en els últims temps formant un tàndem quasi imbatible a nivell nacional al costat del canari Facu Silva. A més, la Copa d'Espanya alçada fa unes setmanes i, a nivell internacional, el títol de l'Europeu de 2022 al costat de tres bronzes en la màxima competició continental. En un passat any d'èxits, cal sumar el Mundial i el prestigi de haver pogut disputar en 2016 en torneig d'exhibició dels JJOO a Rio de Janeiro, en el qual Juan López també es va penjar el tercer metall al costat de Sergio Antolinos.