Skip to main content
VA
Primer Equip

Julian Calero, padrí de luxe en la clausura del Campionat de Futbol Benjamín La Sagra

There are no reactions yet. Be the first!

L'entrenador del Levante UD, Julian Calero, ha rebut un homenatge en per la seua trajectòria esportiva i exemple de professionalitat, en la clausura del “XXVI Campionat de Futbol Benjamín La Sagra” organitzat per l'Ajuntament de Villaseca de La Sagra (Toledo).

Calero va presenciar la gran final del campionat en la qual es va imposar la EFB Odelot Toletum (3-2) davant el CD Toledo “A”; un torneig en el qual han participat més de 800 xiquets distribuïts en 32 escoles de futbol durant els nou mesos de competició. 

El tècnic va voler posar en valor l'esforç que ha realitzat l'Ajuntament de Villaseca de La Sagra en “la promoció de l'esport base i tots els valors que comporta”. A més, Calero va voler compartir el seu agraïment per poder participar en els actes de Clausura recordant que “jo vaig començar entrenant a xiquets i xiquetes com els que hui són ací”. 

L'Ajuntament de Villaseca de La Sagra, a través del seu alcalde Jesús Hijosa, va entregar una placa de reconeixement i homenatge a Julián Calero per la seua “trajectòria esportiva com a exemple de superació i professionalitat”.

Des de 1998 el Campionat de Futbol Benjamín ha gaudit del favor i el suport dels grans del futbol i cada any participen de la clausura tècnics, àrbitres i jugadors de primer nivell.