Skip to main content
VA
Levante UD

La Delegació de Penyes organitza una prèvia enfront del Ciutat

There are no reactions yet. Be the first!
Comunicación

L'hora de la jornada, el bon temps i les ganes d'animar a l'equip han provocat que la Delegació de Penyes haja organitzat una festa per a este dissabte en els limítrofs de l'Estadi Ciutat de València durant tot el dia. El club i la Fundació del Levante UD s'han sumat a la iniciativa donant suport a la Delegació i amb l'organització d'activitats complementàries.

La Jornada 35 de la Lliga Hypermotion arriba este dissabte a les 21 hores al Ciutat de València en un partit que enfrontarà al Levante UD contra la SD Amorebieta i per al qual el club, recordem, ha llançat una campanya promocional amb entrades a preus populars. Per part seua, la Delegació de Penyes del Levante UD ha organitzat durant tot el dia una sèrie d'activitats que se situaran a l'esplanada situada enfront del Ciutat i que, tal com expliquen en els seus cartells anunciadors, començarà a les 12 del migdia i es prolongarà fins a les 18,30 hores, quan tot ha d'estar desmuntat per a poder preparar degudament el partit.

Per part seua, la Fundació del Levante UD ha organitzat l'actuació del grup de batucada Asprona Tymbals que estaran en la Fan Zone just abans i després del menjar, i l'acció també comptarà amb la participació d'algunes seccions de la Fundació com la de Tenis de Mesa Levante EDI. 

El club ha programat dos tours amb un preu especial de 4 euros el tíquet per persona (gratuït per als menors de 4 anys) i que començaran a les 12,30 i a les 13,30 hores, amb una duració d'una hora cadascun, per a recórrer el Ciutat de València. Per a poder realitzar estos tours cal inscriure's prèviament en este enllaç. 

Els patrocinadors del Levante UD se sumen a la iniciativa

Per part seua, el Levante UD ha posat a la disposició de la Delegació de Penyes el personal propi del club per al que puguen necessitar al llarg de la vesprada, així com la col·laboració d'alguns dels patrocinadors que s'han volgut sumar també a esta acció. És el cas de Coca-Cola i Amstel que serviran la beguda durant tot el temps que dure esta festa granota; també FibraValencia amb una promoció especial per a socis del Levante UD; Enerdrink que facilitarà més de mil llandes de refrescos i Balearia que sortejarà una experiència en Box Banqueta per a eixe mateix partit, on els tres guanyadors podran baixar al camp en el descans i tirar penals. A més, qui obtinga més punts dels tres, s'emporta un viatge gratis de la mà de Balearia.

Informació de servici

Les portes de l'Estadi s'obriran com sempre hora i mitja abans del partit, per tant, a les 19,30 hores. La Tenda Granota romandrà oberta en el seu horari habitual de dissabte (de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores) i en esta ocasió també, com l'horari del partit és a les 21 hores, la Tenda Granota també s'obri una hora abans i una hora després del partit. Les persones que hagen realitzat una comanda a la Tenda Outlet i hagen rebut el correu de què disposen de la seua comanda, podran aprofitar també per a arreplegar-la en la Tenda Granota.