Skip to main content
VA
Levante UD

L'Associació de Futbolistes del Levante UD posa en marxa el seu primer “Taller de Reminiscència”, en la Residència Ballesol

Els veterans llevantinistes han posat en marxa este taller en la Residència Ballesol Gobernador Viejo, gràcies al projecte de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV), LALIGA, i la seua Fundació, pel qual un total de setze ciutats impartiran els primers 20 tallers en residències que arribaran a més de 200 persones.

El president dels veterans llevantinistes, Miguel Pallardó, acompanyat de Sergio Ballesteros, Vicente Latorre, Toni Lloret, Moyano, i els dinamitzadors Juan Barat i Kike Moris han sigut els encarregats de donar el tret d'eixida al taller que constarà de 12 sessions. El programa de treball alterna activitats didàctiques en la pròpia residència, amb diferents accions coordinades amb el Levante UD com una visita a un entrenament de la primera plantilla masculina en l'estadi, i un tour pel coliseu granota, tractant de generar moments enriquidors i d'alta càrrega emocional.

 

El futbol contra l'oblit

La posada en marxa d'este projecte té com a objectiu arribar a persones majors, als qui els devem molt, per la qual cosa es convertix en una oportunitat magnífica per a fomentar la sensibilització i la conscienciació social amb este col·lectiu.

A més, està demostrat que el futbol pot ser una ferramenta molt efectiva per a ajudar a recuperar records, especialment entre aquelles persones que tenen vincles emocionals o records associats a l'esport. I en el cas del futbol, és un esport que ha estat molt present en les seues vides, i amb el qual reviuen l'emoció de recordar un partit al qual van assistir, una victòria del seu equip o un jugador al qual van conéixer, amb el que, en finalitzar les 12 sessions, els participants hauran recuperat records i emocions inoblidables.

El Ballelevante UD

En la primera sessió, els dinamitzadors granotas han creat el Ballelevante UD compost per Laura Gómez, Joaquín Falomir, Jose Roselló, Mª Ángeles Gisbert, Gloria Andreu, Manuel Catalán, Purificación Álvarez, Manuel Ceballos, Vicente Alabau i Concha Furió, participants del Taller de Reminiscència del Levante UD; un equip de futbol que, a través de les seues vivències, segur acaba la temporada revitalitzat, invicte i en plena forma, tant física com mental.