Skip to main content
VA
Atlético Levante UD

Se suspenen tots els partits de totes les categories i seccions del Levante UD d'esta finalitat de setmana

El Levante UD comunica que tots els partits de les diferents categories i seccions que componen l'entitat que anaven a disputar-se este cap de setmana han sigut ajornats.

L'entitat llevantinista sol·licitava a LALIGA a primera hora del matí el seu ajornament del partit davant el FC Andorra, que ha sigut acceptat. En referència a este partit, el Levante UD, a través de la seua Oficina d'Atenció a l'Aficionat, es posarà en contacte amb tots els aficionats que tenien entrada per a este dissabte. 

Minuts després es feia el propi amb els equips nacionals que depenen de la RFEF tal com són el Levante UD Futbol Sala, el Femení B i el Juvenil A.

A més, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana també ha suspés els partits de competicions nacionals delegades en la FFCV com són els de Tercera Federació, on milita l'Atlético Levante UD i Lliga Nacional Juvenil de futbol, on juga el Juvenil B, així com totes les categories territorials, tant de futbol i futbol sala base com de futbol i futbol sala amateur.

De la mateixa manera, el I Triangular “Llegendes Femenines de la Comunitat Valenciana” en el qual anaven a participar les exjugadores del Levante UD, tampoc es disputarà.

El Levante UD vol agrair a tots els seus equips rivals d'esta finalitat de setmana, la predisposició, solidaritat i suport que han mostrat en les sol·licituds d'ajornament dels partits del club.

Compareixença institucional del Levante UD amb motiu del tràgic incendi a València.