Skip to main content
VA
Primer Equip

Tots al Ciutat!

Comunicación

El Levante UD llança una campanya promocional per a animar a l'afició a omplir el Ciutat de València i acompanyar a l'equip en el partit d'este dissabte contra la SD Amorebieta. Les entrades ja estan a la venda en la web del club des de 8 euros. 

Després de la victòria contra el Real Zaragoza del passat dissabte (J34 Lliga Hypermotion), el Levante UD torna a llançar una iniciativa dirigida directament a l'afició perquè ocupen totes les graderies del Ciutat i que es convertisca en el fortí que necessita l'equip en un moment tan important de la temporada. La SD Amorebieta arriba amb força i els granotes continuen buscant reforços en l'afició llevantinista per a comptar amb tota la força possible davant un partit important. 

Després de l'èxit de la promoció llançada pel club la setmana passada amb la venda d'un total de 1995 packs venuts, el Levante UD ha tret a la venda les entrades per a este dissabte, 13 d'abril a les 21 hores (Jornada 35 - Lliga Hypermotion), amb una reducció dels seus preus. Per tant, les entrades costaran des de 8 euros en Gol Orriols i Gol Alboraia, 12 euros en Tribuna Este i només 18 en Tribuna Oest.

Ja pots comprar les entrades en este enllaç