Victòria contundent per a l´Atlético Levante UD

Atlético Levante UD: A. Primo, Cabello, Sellés, J.Febas (Jordi, 74’), A.Matheus (Pulpón, 63’), Pieter (Jacobo, 74’), Lass, Alejandro Marcos, Edgar Alcañiz, Cambra (M. Navarro, 85’), Xavi Grande (A. Alonso, 63’).

CD Castellonense: P.Coronado, Castells, Sergi, Enrique, L.García, Prats, P.Tomás, Jony, Álvaro, J.Sanchis, Bryan.

1-0. Febas, min. 45

2-0. Febas (p), min. 60

3-0. Pulpón, min. 71

3-1. min. 90.

Àrbitre: Va amonestar als locals Alonso i Sellés i al visitant Enrique. Va expulsar a Vaquero per doble amonestació.

L'Atlético Levante UD venç de manera contundent a un CD Castellonense que no va generar perill fins al temps afegit. Dos gols de Febas i un golàs de Pulpón li donaven la victòria als d'Álvaro Del Moral.

El partit va arrancar amb una pluja intensa que va obligar a frenar el partit durant 15 minuts. L´encontre es va reprendre després de finalitzar la tempesta amb un Atlético Levante UD superior però sense trobar el gol. El primer arribaria des de les botes de Febas en el temps afegit del primer temps. El 10 del Levante va caçar un esfèric en àrea xicoteta després d'un servei de cantonada i sense pensar-ho va fer el primer. El segon seria d'este, esta vegada des dels onze metres. Pieter va intentar una retallada en l'àrea rival i va ser derrocat forçant el penal.

Pulpón a escassos minuts d'entrar en la gespa feia el 3-0. Quin autèntic golàs del 20 des de la frontal de l'àrea! Lliure directe que li donava pràcticament els tres punts a l'equip granota. El Castellonense es va fer de notar en el temps afegit amb gran exhibició de Primo en porteria. El gol va arribar després d'un rebutge que res va poder fer el porter granota.

L'Atlético Levante UD suma de tres i aconsegueix la totalitat dels punts en este inici de temporada.