Noticia

Autobusos gratuïts per a facilitar el desplaçament dels abonats a la Ciutat Esportiva per a recolzar al Levante UD Femení davant del FC Barcelona

El Levante UD posarà autobusos gratuïts per a facilitar el desplaçament dels abonats a l´encontre que disputarà este dissabte a les 13 hores el Levante UD Femení davant del FC Barcelona en la Ciutat Esportiva llevantinista.

La distància entre ambdós equips en la classificació és de tan sols tres punts, per la qual cosa la segona posició de la Lliga Iberdrola estarà en joc en este compromís.

Tots els interessats a desplaçar-se en estos autobusos hauran de retirar el tiquet en la Tenda Granota de l'Estadi Ciutat de València en el següent horari:

Tenda Granota Estadi

-Dimecres, de 11 a 14 hores i de 16 a 21 hores

-Dijous, de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores

-Divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores

Serà condició indispensable per a retirar el tiquet d'autobús presentar l'abonament del Levante UD de la present temporada, el DNI i abonar 10 euros en concepte de depòsit. Les persones que finalment no viatgen perdran eixos 10 euros, mentres que aquells que sí que realitzen el desplaçament podran recuperar els diners abans del 19 de gener en la Tenda Granota de l'Estadi Ciutat de València.

Perquè el desplaçament es realitze haurà d'haver-hi un mínim de 45 persones apuntades per autobús. En el cas que no s'arribe a eixe número, des del club s'avisarà via telefònica als aficionats que s'hagen apuntat per a comunicar-los que no s'efectua el viatge.

Els autobusos eixiran el dissabte a les 11:45 hores des de l'Estadi Ciutat de València i l'entrada serà gratuïta.