Noticia

De Biasi prepara el encontre davant del Betis amb nombroses baixes per molèsties

El primer equip llevantinista s'ha exercitat este matí en la Ciutat Esportiva de Bunyol, en una sessió en què el cos tècnic ha combinat exercicis físics amb el treball amb baló.
De Biasi continua sense poder comptar amb tots els seus hòmens, ja que diversos jugadors continuen arrossegant les molèsties que ja els van impedir entrenar dilluns passat.
Així, Riga va treballar durant tot el matí amb els fisioterapeutes a Bunyol, per les molèsties de genoll que patix, i combinarà este treball posteriorment en La Calderona.
David Castedo amb una distensió en el lligament lateral intern del genoll esquerre va treballar en el gimnàs, igual que Berson (sobrecàrrega isquiotibials) i Kujovic (molèsties genoll dret).
Descarga, per la seua banda, continua amb el seu procés de recuperació de la ruptura fibril·lar en l'adductor de la cama esquerra, i hui, a més del tractament fisioteràpic, ha començat a realitzar carrera continua sobre la gespa de la Ciutat Esportiva.
Els llevantinistes tornaran als entrenaments demà dijous a les 11 hores en la Ciutat Esportiva de Buñol.

Escolta les declaracions de Manolo Gaspar en roda de premsa punxant a Descarregar Document Adjunt.
Noticia

Koke Vegas s´incorpora a la disciplina del Levante UD

El porter Koke Vegas torna a la disciplina del Levante UD després de jugar en qualitat de cedit, per part de la societat granota, en el CD Alcoyano durant l'exercici de lliga en recorregut. L'arquer s'integrarà a partir de demà dimecres als entrenaments del primer equip que dirigix Juan Ramón López Muñiz. Jorge Ruiz Ojeda, Koke Vegas, es va incorporar...

Noticia

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD ja estan a la venda en les taquilles del Ciutat de València

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD, que es disputarà dissabte que ve 20 de gener a les 18:30 hores en l'estadi de la Ceràmica, ja es poden adquirir en les taquilles de l'Estadi Ciutat de València.Estes localitats tenen un preu de 15 euros, i per a adquirir-les serà imprescindible presentar el DNI de la persona que vaja a...

Noticia

Pla de treball de la setmana

Dilluns; entrenament en les instal.lacions de la Ciutat Esportiva a les 10:30 hores.Dimarts; descansDimecres; entrenament en les instal.lacions de la Ciutat Esportiva a les 10:30 hores.Dijous; entrenament en les instal.lacions de la Ciutat Esportiva a les 10:30 hores.Divendres; entrenament en l´Estadi Ciutat de València a les 10:30 hores.Dissabte; partit Villarreal CF-Levante UD a les 18:30 hores.Diumenge; entrenament en la Ciutat...