Derrota del Levante UD FS vs Full Energia Zaragoza

Levante UD: Raúl Jiménez, Parreño, Cayetano, Peleh i Juan -Quintet inicial-. També van jugar Mauro, Julián, Pedro Navajas, Rochina, Mario.

Full Energía Zaragoza: Fernandito, Fran Tabuenca Juan Muniesa i Alejandro Pasamón -Quintet inicial-. També van jugar  Jesús Preciado, Manu Franco, Iván Romero, Marcos Forga i Manu Cebrián.

2-1. Iván Romero, m.3

2-2. Jesús Preciado, m.24

2-3. Jesús Preciado, m.40

Árbitros: Antonio González i Antonio Nicolás. Van mostrar targeta groga a Iván Romero i Juan Muniesa del Full Energía Zaragoza i a Peleh i Rochina del Levante.

Derrota del Levante UD FS vs Full Energia Zaragoza en un partit que finalment va caure del costat visitant per 2-3 després de remuntar un 2-0 inicial.

Peleh es va convertir en el protagonista d'una arrancada frenètica de partit. Als 30 segons el brasiler va batre a Fernandito amb un tir al pal curt, i en el minut dos assistia a Cayetano perquè marcara el 2-0. El Full Energia Zaragoza va intentar sobreposar-se i Iván Romero aconseguia el 2-1 Els visitants van tindre en diverses ocasions el 2-2 però Raúl va evitar que la pilota acabara en el fons de la xarxa abans del descans.

En el segon temps la pressió del Levante dificultava els atacs del Full Energia, però en el minut 34 Jesús Preciado aconseguia l'empat. Mancant 26 segons, el mateix Preciado aconseguia el definitiu 2-3.