VA
F. Sala

Enorme victòria del Levante UD FS vs Barça B (4-3)

El Levante UD FS va aconseguir una gran victòria davant el FC Barça B per 4-3, segona consecutiva a Paterna després de la d'O Parrulo (5-4) corresponent a jornada 21 ajornada per l'incendi de Campanar.

Els de Márquez van començar per darrere en el marcador en el minut 4, però tan sols tres minuts després Peléh posava les taules. Malgrat estos gols tan matiners, s'arribaria al descans amb este resultat, que no s'anava a moure fins als últims minuts de partit, quan Pablo Rochina feia el 2-1.

Els últims quatre minuts de partit van ser frenètics; Nacho Parreño posava terra pel mig amb el 3-1, però el llevantinista Pablo García, amb un gol en pròpia porta animava el partit a dos minuts del final. Per sort per als granotes, segons després, Iker feia el mateix en l'arc culer, augmentant la distància a 4-2. Però el Barça Atlètic encara anava a donar un esglai final amb el punt de Tapias, que va deixar el partit definitivament en 4-3.

Levante UD FS: Pau, Caye, Rochina, Peléh y Pablo García. También jugaron: Mario Cárceles, Juan José, Juli, Mauro Sánchez, Nacho Parreño, Adri Rubio, Pedrito, Héctor.

Barça Atlètic: Iker, Tapias, Roger, Puigvert, Muinelo. También jugaron: Luis Migue, Quim, Pol Cano, Gaizka, Aniol, Pau López.

Àrbitres: Ignacio Del Olmo Martínez, Óscar Gómez Merino, Francisco Oliva Muñiz, Albert Mir Guillamón.