Skip to main content
VA
F. Sala

El Levante UD FS avança amb pas ferm en la Segona Divisió FS

El conjunt de Carlos Márquez va tornar a sumar de tres en el Pavelló Municipal de Paterna. Els granotes van saber resistir l'impetuós inici de partit dels visitants. Després d'una primera part en la qual no es va moure el resultat, en el segon acte el Levante UD FS va aprofitar les seues ocasions per a en qüestió de cinc minuts deixar arrere en el marcador al seu adversari (5-0). En els minuts finals i amb porter jugador els visitants van retallar distàncies.

Bona arrancada dels llevantinistes en un partit en el qual els visitants a poc a poc es van fer amb el control d'este. La figura de Raúl Jiménez es va erigir entre els granotes per a mantindre el resultat igual que a l'inici.

Ja en la segona part, mateix guió que a l'inici del partit, no obstant això l'encert dels locals va acabar per enderrocar la defensa visitant. Quasi en l'equador Pablo García va donar inici a un vendaval golejador. En qüestió de cinc minuts després del primer punt, el Levante UD FS liderava el lluminós amb cinc punts sobre el seu rival. Peléh, Parreño i un hat-trick del mateix Pablo. Ja en els últims instants del partit, el CD El Ejido va retallar distàncies, encara que insuficient per a aconseguir puntuar en el Municipal de Paterna.