VA
F. Sala

El Levante UD FS deixa escapar dos punts a menys de deu segons per al final (4-4)

El Levante UD FS continua sense conéixer la derrota com a local en el Municipal de Paterna, encara que en esta ocasió el sabor del partit pot ser el més semblant fins a la data. Li va tocar avançar-se en el partit fins a tres ocasions i quan per fi va semblar posar una mica de calma al partit, el conjunt de Melilla va igualar l´encontre a 9.1 segons del final, ja amb el joc de cinc sobre la fusta granota.

Va monopolitzar l'inici de partit el conjunt de Carlos Márquez, les ocasions constantment van succeir sobre la porteria d'un Yiyo -porter visitant- que va estar molt encertat en els compassos inicials del xoc. La més clara per als interessos locals va arribar a poc més de cinc minuts per al descans: Parreño va controlar i va aconseguir girar-se abans d'encanonar amb un llançament que va trobar com a únic escull al travesser. Posteriorment va arribar la cinquena falta llevantinista i a través d'ací va aprofitar Melistar FS per a fer mal. Els visitants van disfrutar un deu metres que Franco va convertir. A menys d'un minut per a prendre direcció a vestuaris, Juanico com si d'un franctirador es tractara, va trobar l'angle inferior en un lliure directe llunyà per a batre als forans.

Amb els últims 20 minuts en marxa, els granotes van afinar el seu encert de cara a porteria i amb tan sols tres minuts transcorreguts Pablo García va posar per davant als locals per primera vegada en el xoc amb una rematada de primeres ajustat al pal. Abans d'arribar a l'equador el partit va entrar en una fase de bogeria. Arribava l'empat dels de Jordi Gay, però dos minuts després Juanico aconseguia el segon de la nit en el seu compte particular amb una mica de fortuna. Sent l'únic llevantinista que va anar fins al final en la pressió, va forçar l'error rival i la pilota va acabar colpejant en el seu cos per a, posteriorment, acabar celebrant el tercer del Levante UD FS. Malgrat això, esta vegada si amb el minut 30 onejant el Pavelló Municipal de Paterna, Vitinho va restablir el marcador per a convertir el partit de 40 minuts en un molt diferent de tan sols deu. Es va bolcar a l'atac el Melistar FS i ho va aprofitar Pablo García per a trobar una pilota que va conduir pràcticament els 40 metres del parquet per a, encarant a Yiyo, llançar una vaselina que va destapar la incredulitat del respectable granota davant el qual era el 4-3. No va ser l'últim tant de l'enfrontament, va desplegar el porter-jugador el quadre visitant i després de diverses temptatives que van aconseguir rematada, a falta de 9.1 segons, Nacho Gil firmava el repartiment de punts en la setena jornada de la Segona Divisió de futbol sala.