VA
F. Sala

El Levante UD FS es retroba amb la victòria enfront del FC Barcelona Atlètic

El Levante UD FS va tornar a la senda de la victòria quatre jornades després. Els de Carlos Márquez van dominar els dos períodes i van aconseguir segellar els tres punts ja en el tram final amb el punt de Parreño que augmentava la distància en el marcador. Amb encara set per jugar-se els locals van desplegar la superioritat numèrica per a avassallar al conjunt granota. Van retallar distàncies després de sis minuts de 16, encara que per fortuna per als llevantinistes el marcador no va tornar a moure's.

Li va costar prendre el timó del partit al Levante UD, però una vegada ja amb ell, no va cedir en la superioritat mostrada en el 40x20. No obstant això, malgrat sumar ocasions, no van aconseguir assestar el colp al seu contrincant fins a just abans del descans. Peléh aconseguia superar al porter local a tan sols dos minuts d'enfilar la bocana de vestuaris.

Ja en el segon acte, novament el marcador romandria inmovil fins al tram final. En esta ocasió la saga valenciana va trobar la via de connectar amb el joc de pivot i en un molt bon moviment d'esquena, Parreño va convertir el 0-2 que donava tranquil·litat als de Carlos Márquez. Va ser llavors quan el conjunt català va desplegar el porter-jugador, obligant al Levante UD FS a emprar-se a fons en el temps restant. Els locals no van aconseguir vore porteria fins que el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper assenyalava 1.42 com a temps restant. El quadre granota va aconseguir emportar-se una victòria important.