Noticia

Abonat: ja pots reservar la teua entrada per a l'Atlético Levante UD-Eldense i el Levante UD-Valencia CF Femení

El Levante UD tornarà a obrir la Ciutat Esportiva de Buñol per a poder assistir en directe als partits de l'Atlético Levante UD i el Levante UD Femení d'este pròxim cap de setmana. El filial jugarà este dissabte 9 d'octubre des de les 16:00 hores enfront del CD Eldense, mentres que el primer equip femení farà el propi contra el Valencia CF el diumenge 10 d'octubre a partir de les 11:00 hores.

Els abonats, que tindran preferència, interessats a assistir a un o ambdós partits han d´enviar un mail a entradasatleticolevanteud@levanteud.es i/o entradaslevanteudfemenino@levanteud.es. Les entrades són gratuïtes i se n'aniran adjudicant per orde de sol·licitud. En el cas que hi haja sobrant d'entrades no reservades pels nostres abonats, eixiran a la venda per al públic en general este divendres. El club informarà en este cas del procediment per a comprar-les.

Els abonats poden enviar ja el correu electrònic amb la petició de la localitat i el termini per a sol·licitar-la conclourà este dijous a les 19:00 hores.

Cada abonat pot demanar fins a sis entrades, totes elles d'abonats amb el seu corresponent nombre d'abonament i DNI. El club contestarà els e-mails informant si l'entrada o entrades sol·licitades estan concedides.

Per a accedir al Mini Estadi en la Ciutat Esportiva caldrà facilitar l'abonament i el DNI.

Els accessos a la Ciutat Esportiva, així com la presència en les grades, estan subjectes a la normativa en vigor establida per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

A més, informem que les restriccions pel COVID no permeten menjar, ni el consum de begudes en la grada, excepte aigua.

Des del Levante UD agraïm als nostres abonats el compliment de totes les mesures sanitàries i de protocol i la comprensió de les mateixes.

Noticia

Miguel Pallardó, nou president de l´Associació de Veterans

L'Associació de Veterans del Levante UD ha triat al seu nou president. Miguel Pallardó serà qui ostentarà este càrrec que fins al moment ocupava Sergio Ballesteros. L'exjugador d'Alaquàs va defendre l'elàstica blaugrana en 122 compromisos oficials des de 2008 fins a 2014, aconseguint l'ascens a Primera Divisió en 2010, classificant al Levante UD per a disputar l'Europa League i participant...