Noticia

Comunicat oficial del Levante UD | Incidència en els abonaments

El Levante UD informa els abonats que van tindre un problema amb el seu abonament per a accedir dissabte passat al partit davant del Getafe CF que poden passar per les oficines de l'estadi on se'ls farà entrega d'un duplicat de forma gratuïta.

Esta incidència en els torns per un problema tècnic en l'estadi, provocat per una de les impressores de LaLiga, pot haver afectat un màxim del 14'8% dels abonats. El club, al tindre coneixement de la incidència, va decidir usar el passe mestre per a deixar entrar a tots els abonats i així no demorar l'accés a l'estadi. Posteriorment, es va anunciar que tots els abonats compten amb el partit com assistit dins de la promoció de fidelització de la temporada 22-23.

A l'haver-se utilitzat el passe mestre per a donar accés als abonats, és convenient ara que tots comproven si el seu abonament dóna error per a no tindre problemes en l'accés del pròxim partit en l'estadi Ciutat de València, que serà el dijous de la setmana que ve a les 21:30 hores davant de l'Atlético de Madrid.

La comprovació és senzilla. Miren la foto que adjuntem, amb un passe defectuós (el de la dreta de la imatge) i l'altre no (el de l'esquerra de la imatge) , i si observen que el codi de barres posseïx línies més juntes i, inclús, acaba convertint-se quasi en una única franja negra, és que és erroni. Els canvis s'efectuaran sense cost des de demà fins al dissabte en les taquilles de l'estadi entre les 9:30 i les 20:00 hores.

En cas de dubte davant d'esta incidència és preferible que l'abonat s'acoste a les taquilles per a resoldre-la.

Recordar que l'abonat pot portar l'abonament descarregat en l'aplicació del club (Granota Fan Club) i accedir a l'estadi mostrant-ho amb el dispositiu mòbil el que evita qualsevol incidència.

Finalment, el club demana disculpes per les molèsties ocasionades.

Noticia

Comunicat oficial del Levante UD

El Consell d'Administració del Levante UD, després de reunir-se este dilluns 29 de novembre, ha decidit la rescissió del contracte del seu entrenador Javier Pereira i dels membres de l'àrea esportiva Manolo Salvador, David Navarro i Manuel Fajardo.Javier Pereira va agarrar les regnes del primer equip per al partit enfront del Getafe CF en el Ciutat de València i des...

Noticia

El Museu Virtual del Levante UD rep el Premi al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2020

El Museu Virtual del Levante UD ha sigut guardonat amb el Premi al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2020 que instituïx la Fundació Esportiva Municipal en estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Valencia. Els Premis al Mèrit Esportiu reconeixen els millors resultats esportius de l'any precedent i la labor en favor del desenrotllament de l'esport per part d'entitats esportives o mitjans...