Noticia

Dani Gómez torna de la seua concentració amb la Selecció espanyola Sub-21

Dani Gómez s'ha unit a l'equip després de la seua concentració amb la Selecció espanyola Sub-21 per a jugar els partits de la fase de classificació per al Campionat d'Europa enfront d'Illes Fèroe i Israel.

Amb la incorporació del davanter, el tècnic Paco López ja compta amb els internacionals, a excepció de Bardhi, per lesió, per al partit del pròxim dissabte davant l'Elche CF.

Noticia

Part mèdic ASISA | Aitor Fernández

El porter Aitor Fernández causarà baixa per a l´encontre del pròxim divendres davant el Real Valladolid. El porter va patir un colp en el transcurs del partit del passat dissabte enfront de l'Elche CF i, després de les proves mèdiques realitzades en el dia de hui, se li ha diagnosticat una contusió testicular que li impedirà exercitar-se amb normalitat durant...

Noticia

Pla de treball del Levante UD (23 a 29 de novembre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS18:00 hores. Entrenament a l´Estadi Ciutat de València.DIVENDRES21:00 hores. Real Valladolid-Levante UDDISSABTE11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIUMENGEDescans.