Noticia

El Levante UD col.labora amb el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 30/04/2008 18:24h.
Diversos integrants de la primera plantilla del Levante UD, així com l'entrenador José Ángel Moreno i el conseller D. Francisco Fenollosa, han assistit esta vesprada a la donació de sang realitzada en la Sala de Premsa de l'Estadi Ciutat de València en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.
Els jugadors Kujovic, José Serrano, Tommasi, Miguel Ángel, a més del míster granota i D. Francisco Fenollosa van saludar els donants i els van fer entrega de dos entrades per a presenciar la trobada que disputarà el Levante UD diumenge que ve enfront del RCD Espanyol com a local.
Per a tots aquells que estiguen interessats a col·laborar amb esta donació, recordem que podran fer-ho fins a les 20:30 hores de hui dimecres en l'Estadi Ciutat de València.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD