Noticia
LUD 3-0 ZAR

El Levante UD Femení aconseguix una nova victòria per a seguir invicte i amb la porteria intacta

Levante UD: Noe Bermúdez, Olivia (Lena, 78'), S. Prim, Guti, Maitane, Mariajo R. (Nieves, 74'), Charlyn Corral, Alharilla, Alba M. (Nerea, 63'), Marijose, Carol Marín (Nagore, 69').

Zaragoza CFF: Patricia Larque, Marta Reyes, Natalia Cebolla, Carla Gómez (Laura Royo, 69'), Marta Cardona, Nuria Mallada (Naima García, 79'), Alba Aznar (Gloria Villamayor, 56'), Minori Chiba, Teresa Rey, Lara Mata, Carolina Morales (Clara Martínez, 56').

Árbitro: Víctor García Verdura (Comité catalán). Amonestó a la local Mariajo y a las visitantes Marta Reyes y Carolina Morales.

Goles: 1-0. Charlyn, min. 37
2-0. Maitane, min. 44
3-0. Charlyn (p), min. 65

El Levante UD Femení va reprendre la competició de la millor manera possible, sumant tres punts i mantenint la seua porteria a zero. Les d'Andrés Tudela van mostrar la seua superioritat des dels primers minuts de joc i, encara que els va costar inaugurar el marcador, a pesar de les clares ocasions de gol que van protagonitzar, van acabar aconseguint un contundent triomf.

Charlyn va estar a punt d'anotar el primer de la vesprada als quatre minuts amb una vaselina. No obstant això, la portera Patricia Larque, que va ser la més destacada del seu equip, va aconseguir desviar la trajectòria de l'esfèric a córner. Poc després, una molt bona jugada de les llevantinistes va acabar amb un passe llarg de Maitane buscant a Alharilla. La portera va tornar a cobrar protagonisme aclarint amb els peus el llançament de la "17". Patricia Larque es va convertir en un autèntic malson per a les jugadores locals, ja que va desbaratar qualsevol intent de gol. Prop de la primera mitja hora de l´encontre, Sonia Prim va poder avançar al conjunt granota a l'arreplegar un rebutge de la portera després del llançament de Marijose. L'esfèric es va anar alt. Un minut més tard, Marijose també va tindre la seua oportunitat amb una rematada de cap que se va anar fregant el travesser.

El Levante UD Femení protagonitzava les ocasions de la trobada però va haver d'esperar fins al 37 per a pujar el 1-0 a l'electrònic. Va ser Charlyn la que va obtindre recompensa després dels seus intents. Alharilla a punt va estar d'alçar als espectadors dels seus seients en el 42 quan va provar fortuna des de fora de l'àrea però, una vegada més, una inspiradísima Patricia Larque va aconseguir desviar l'esfèric a córner. El segon tant va arribar en l'últim minut del primer temps tirant mà de l'estratègia. Alba va executar un servici de cantó i Maitane va enviar l'esfèric al fons de la xarxa al rematar de cap.

Després de la represa, el conjunt llevantinista va tornar a ser el protagonista de les accions de gol. La primera aproximació clara va arribar a baló parat amb un servici de cantó amb què les locals van tractar d'imitar la jugada del segon tant. Esta vegada l'acabament es va anar fora. El Transportes Alcaine va tractar de reposar-se d'esta acció i Carla va poder fer mal a l'intentar batre a Noelia en una eixida en fals de la portera. El baló es va anar desviat.

El Levante UD Femení va pujar al marcador el 3-0 definitiu després d'assenyalar el col·legiat una pena màxima comesa per Marta Reyes sobre Marijose. Charlyn va ser l'encarregada de llançar des dels onze metres i, a pesar que Patricia Larque va arribar a tocar l'esfèric, el llançament va acabar entrant entre els tres pals.

Maitane Zaragoza CFF Charlyn Corral