Noticia

El Levante UD Femení i l´Atlético Levante UD inicien els entrenaments individuals a Buñol

El Levante UD Femení i l'Atlético Levante UD, després de l'aturada del treball en camp de gespa per culpa de l'emergència sanitària (encara que s'han estat exercitant tot este temps amb els plans ideats pels preparadors), iniciaran hui dimarts 2 de juny la fase d'entrenaments individuals, dividida cada plantilla en grups reduïts, en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Buñol.

Tots dos equips s'exercitaran en dos torns, un a partir de les 18.30 hores i un altre des de les 20.00 hores. El filial s'entrenarà en el primer horari esta setmana i el primer equip femení tancarà el dia, mentre que la setmana vinent es canviaran els torns.

Seguint les recomanacions sanitàries, els entrenaments seran a porta tancada i l'accés a les instal·lacions estarà restringit al personal degudament acreditat.

Noticia

Acord per al traspàs de Jesús Bernal al Rayo Majadahonda

El Levante UD i el Rayo Majadahonda han arribat a un acord per al traspàs de Jesús Bernal (Saragossa, 25-12-1996).Jesús Bernal va aterrar en el filial llevantinista el passat estiu procedent de la Cultural Leonesa. El migcampista va participar en 27 partits de l'equip dirigit per Tevenet, tots ells com a titular.El Levante UD vol agrair-li al futbolista el seu...