Noticia

El Levante UD tanca un finançament de 60 milions d'euros per als seus projectes

Hui s'ha acordat una operació de finançament entre el "Levante Unión Deportiva SAD" i "Benjamin de Rothschild Infrastructure Debt Generation" (BRIDGE), plataforma de fons de deute per a projectes d'infraestructures gestionada per Edmond de Rothschild Asset Management, a través d'un esquema de project finance, per un import de fins a seixanta milions d'euros.

El propòsit de l'operació és el finançament de les obres de remodelació de l'estadi "Ciutat de *Vàlencia", la construcció de la nova ciutat esportiva de Natzaret; i la cancel·lació efectuada dels crèdits a favor de CaixaBank SA i Cajas Rurales Unidas, Societat Cooperativa de Crèdit garantits amb hipoteca sobre l'Estadi.

En este sentit, les dos parts han convingut a estructurar l'operació de manera escalonada en tres trams. El primer tram està destinat a la primera fase de remodelació de l'estadi i cancel·lar els crèdits garantits amb la hipoteca sobre este. Un segon tram per a finançar la construcció de la nova ciutat esportiva de Natzaret i l'últim tram per a les següents fases de la remodelació de l'estadi. L'amortització estimada de l'operació serà en dotze anys.

D'acord amb els termes subscrits per les parts i per a estructurar l'operació, s'ha creat una societat vehicle, Levante UD Nuevos Desarrollos SL, de la qual el Levante UD SAD és el seu soci únic. L'esquema de project finance proposat pel finançador per a estructurar l'Operació implicarà que la societat Levante UD Nuevos Desarrollos SL serà la titular de la concessió dels terrenys per a la nova ciutat esportiva de Natzaret.

Amb esta operació, el Consell d'Administració del Levante UD compleix amb l'objectiu que es va marcar de reestructurar el seu deute deixant arrere els crèdits amb drets privilegiats amb els seus creditors financers i dissenyar una nova estructura financera amb la qual afrontar la remodelació de l'estadi *Ciutat de Valéncia" per a adaptar-lo als requeriments tècnics de LaLiga. L'estadi es convertirà en una instal·lació renovada i generadora de nous ingressos que, juntament amb la nova ciutat esportiva de Natzaret, seran referents per la seua modernitat i avantguardisme a València.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...