Noticia

Els Veterans vencen per 7-1 en l´encontre disputat a benefici de l´Associació Avant

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 11/07/2011 14:12h.
Els Veterans del Levante UD van véncer per 7-1 a Biomet Spain en l'encontre a benefici de l'Associació Avant que van disputar dissabte passat en el camp El Palleter de Paiporta.

Els jugadors que van defendre la camiseta llevantinista van ser Merino, Cervera, Ródenas, P. Valero, Gómez, Collado, Monti, Rubiales, J. Requena, Ino, P. Ariño, S. Floro, T. López, Toni, A. Ramos, Chuli i Diego.

La primera mitat de l'encontre va transcórrer amb una gran igualtat. Biomet Spain es va avançar en el marcador per mediació d'Óscar, però els blaugranes van reaccionar immediatament i es van anar al descans amb el 3-1 en l'electrònic.

Els gols llevantinistes van ser obra de Chuli -2-, P. Ariño -2-, Gómez, Ino i Monti.
Noticia

Miguel Pallardó, nou president de l´Associació de Veterans

L'Associació de Veterans del Levante UD ha triat al seu nou president. Miguel Pallardó serà qui ostentarà este càrrec que fins al moment ocupava Sergio Ballesteros. L'exjugador d'Alaquàs va defendre l'elàstica blaugrana en 122 compromisos oficials des de 2008 fins a 2014, aconseguint l'ascens a Primera Divisió en 2010, classificant al Levante UD per a disputar l'Europa League i participant...