Noticia

La capella ardent d'Antonio Calpe quedarà instal·lada en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València

La capella ardent d'Antonio Calpe, llegenda del llevantinisme, quedarà instal·lada demà dijous, d'11 a 20 hores, en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València, respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries establides per l'estat d'alarma.

L'accés per a donar l'últim adéu a Antonio Calpe estarà restringit per l'aforament permés per estes mesures excepcionals, per la qual cosa l'entrada es realitzarà de manera controlada i en grups molt reduïts de persones.

Es prega, a tots els que vullguen assistir, la màxima col·laboració en el compliment de les restriccions implantades per la COVID-19.

Noticia

Comunicat sobre les entrades per als abonats per a l´encontre Levante UD-Cádiz CF

El Consell d'Administració del Levante UD ha pres les següents decisions amb relació a l'obertura de l'estadi per al partit de la LaLiga corresponent a la jornada 38, que se celebrarà el divendres 21 a les 21:00 hores en l'estadi Ciutat de València.1. Recordem la mesura adoptada pel Consell d'Administració de renovar automàticament els abonaments de la temporada 19-20 i...

Noticia

El Summer Campus del Levante UD ja té dates de celebració

El Summer Campus del Levante UD ja té dates de celebració. Tots els jóvens interessats a participar en este Campus poden reservar ja la seua plaça inscrivint-se en la web http://campus.levanteud.com/ Les dates de celebració del Summer Campus són les següents: -Del 28 de juny al 2 de juliol: Patacona, L´Eliana i Benidorm -Del 5 al 9 de juliol: Patacona,...