Noticia

La plantilla s'ha exercitat este matí en l'Estadi Ciutat de València

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 01/05/2008 13:14h.
El Levante UD ha continuat amb el seu treball este matí en l'Estadi Ciutat de València. En una sessió en què la plantilla ha realitzat un partit modificat d'entrenament a més de diferents exercicis tàctics.
D'una part van jugar, Kujovic, Rubiales, Serrano, Robusté, Manolo, Courtois, Toni Seoane, Javi Fuego, Juanma, Iborra i Arveladze; mentres que en l'altre equip ho van fer Reina, Sergio Rodríguez, Armando, Álvaro, Descarga, Berson, Pedro León, Saúl, Ettien, Riga i Geijo.
No van poder completar la sessió d'entrenament Arveladze, que va haver de retirar-se per una sobrecàrrega en l'adductor esquerre, i Toni Seoane per un traumatisme en el quint metatarsià del peu esquerre.
A més, Damiano Tommasi que continua amb el seu procés de recuperació del genoll, es va exercitar en solitari sobre la gespa de l'Estadi Ciutat de València.
Els llevantinistes tornaran al treball demà divendres a les 10:30 hores en l'Estadi Ciutat de València.

Al terme de la sessió, Manolo Gaspar va comparéixer en roda de premsa. Escolta les declaracions del malagueny punxant en el document adjunt.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD