Noticia

Marcos Automoció, nou Main Espònsor del Levante UD per a les dos pròximes temporades

El Levante UD ha arribat a un acord amb Marcos Automoció perquè es convertisca en el Main Espònsor del primer equip masculí durant les dos pròximes temporades.

El logotip de l'empresa alacantina estarà present en les tres equipaciones de joc i roba d'entrenament, així com en els principals suports del Ciutat de València.

Marcos Automoció completa la seua recent expansió a València on ha adquirit noves marques com a Ford, KIA, Nissan i Hyundai, a fi de reforçar la seua estratègia nacional. La firma automobilística dóna així un pas més de suport a l'entitat llevantinista ja que la passada campanya era un dels patrocinadors del club i ja tenia presència de marca en distints actius publicitaris.

Sobre l'empresa

Marcos Automoció és una dels grups més forts en el camp de l'automoció nacional amb àmplia experiència i contrastada confiança amb més de 50 anys de trajectòria en el sector.

L'empresa compta amb 110 concessionaris propis, de 20 marques diferents de vehicles, repartits en set províncies del territori nacional concretament a Madrid, Toledo, Mallorca, Barcelona, València, Alacant i Múrcia; tot un reflex del creixement imparable d'esta empresa que va nàixer en 1967 a Orihuela i que té en plantilla més de 2000 empleats.