Noticia

Montse Tomé: "Estic en un moment dolç, he d´aprofitar-lo i seguir aprenent i disfrutant"

Montse Tomé és el fidel reflex del que es pot aconseguir amb treball, esforç, constància i dedicació. La jugadora asturiana, tal com ella mateixa afirma, està travessant un dels millors moments en la seua carrera futbolística i diumenge passat va ser una de les integrants més feliç del conjunt llevantinista de Superlliga. La centrecampista va anotar el seu primer tant defenent els colors blaugranes, posant un poc més de sucre al seu “moment dolç”.

-El diumenge es va estrenar com a golejadora. Per a la gent que no va poder estar a Natzaret i veure el gol, explique'ls com va ser este primer tant amb la camiseta del Levante UD.
Va ser un passe de Goretti, que me va vindre cap arrere molt ben col•locat, i quan el vaig veure la primera cosa que vaig pensar va ser en tirar. Vaig llançar el baló i la veritat és que vaig col•locar bé el cos i l'empenya, li vaig pegar bé i fort i vaig tindre la sort que entrara just per on mai havia ficat un gol. La veritat és que estic molt contenta amb eixe gol.

-Com està veient el desenrotllament de la competició? Pareix que enguany ningú posarà facilitats als seus rivals pels resultats que hem estat veient en les últimes jornades.
Enguany, el mateix que tots els anys ve sent, la Lliga cada vegada va a més, els equips cada vegada estan millor preparats i més capacitats per a guanyar en qualsevol camp i a qualsevol rival i això és el que hem de saber tots i tindre clar. L'altre dia, el Rayo i Espanyol van punxar contra rivals que en teoria són inferiors, però que també juguen en la mateixa lliga i que estan ací. Nosaltres vam tindre dos jornades anteriors que també vam punxar i això explica que en el futbol femení els equips cada vegada es preparen millor i estan en millors condicions per a guanyar qualsevol partit.

-Li ha sorprés algun equip en esta primera volta?
Dels més recents, la Real Sociedad va ser un equip que sí em va agradar perquè en un camp gran van estar ben col•locades i després, al contraatac, alguna ocasió sí que va tindre. Entre els més recents que hem jugat és l'únic que recorde que em va agradar.

-Han finalitzat la primera volta a un punt del líder. Per la competitivitat que hem vist fins ara, creu que guanyarà la Superlliga qui guanye tots els partits?
Tampoc ho puc dir exacte perquè estem veient que igual penses que et toca un rival inferior i el vas a guanyar i després no és així. Els equips en teoria inferiors ens estan traient punts als de dalt. Pense que cal anar partit a partit, anar sumant punts, anar mentalitzades tant jugant a casa com fora contra qualsevol rival i nosaltres hem de preocupar-nos de nosaltres mateixes, sabent que cada rival serà difícil, tots ens ho van a posar difícil i hem d'utilitzar les nostres armes perquè jo crec que tenim potencial per a poder traure-ho.

-L´aspecte positiu per al Levante UD és que ha d'enfrontar-se als dos primers classificats a casa.
Eixos són partits que són claus perquè són contra rivals directes, però el pròxim rival és el Torrejón, que és en el que hem d'estar pensant perquè ara mateix és el que més difícil ens ho va a posar i si no passem eixe partit no importarà el del Rayo. Hem d'anar partit a partit, sabent que tots els rivals ens ho van a posar difícil i que si volem guanyar la Lliga hem de puntuar en cada partit.

-A nivell personal, com està vivint esta temporada?
Vaig començar enguany molt motivada i amb moltes ganes. L'any passat va ser de transició perquè per a mi va ser la primera experiència fora de casa, en un equip distint, i va ser prou complicat perquè tampoc vaig disposar de tots els minuts que a mi m'haguera agradat. Esta temporada vaig començar molt millor, físicament em vaig trobar millor i vaig tindre una fase de la temporada, al principi, que em costava entrar en l'equip. Sóc conscient que el Levante UD és un equip en què totes les seues jugadores tenen un nivell altíssim i has d'estar durant tota la lliga al cent per cent, jugues o no. Si tens l'esperança al final acabes aconseguint-ho i ara mateix crec que estic en un moment dolç i el que he de fer és aprofitar-lo i continuar aprenent i disfrutant.