Noticia

No et perdes l'actualització del Museu Virtual del Levante del mes de setembre

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante U.D. submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en aquest enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/

No et pots perdre la passada del Levante F.C. datat al juliol de 1937. Tornem a l'estiu del 37. La Guerra Civil contextualitzava l'acció. El Levante F.C. va conquistar la Copa Espanya Lliure a Barcelona. La passada d'eixe període és contemporani a tots aquells fets.

En testimoniatge recordem l'estada en les files del Levante U.D. de Mustapha Riga. L'atacant tira la vista cap endarrere per a rememorar el seu passat en les files de l'esquadra blaugrana. L'ascens a Primera Divisió i una permanència llegendària davant el València copen una memòria profunda. El davanter, entre bromes, revela quin era el seu menú favorit per als dies de partit. L'entrecot era el seu aliat per a arribar al gol.

El Levante F.C. i el Valencia F.C. van descórrer el teló del Camp de la Creu al setembre de 1922. És l'efemèride del mes de setembre. El Camp del Camí Profund del Grau es va convertir en un espai simbòlic per als llevantins durant la dècada dels anys vint i trenta.

Va haver-hi un dia que el Levante va jugar contra el Levante en el Camp de la Creu. Vos recordem eixa curiosa història en l'apartat de records. Tornem a abril de 1923.

En donacions vos vam mostrar la primera alineació del Levante en l'Estadi Antonio Román en partit oficial. Va ser el 14 de setembre de 1969. El Levante es va enfrontar al Palma en un duel adscrit a Tercera Divisió (1-0).

Vam dedicar el mes de juliol passat a la Copa Espanya Lliure, Trofeu President de la República que el Levante F.C. va conquistar en 1937 després de véncer al València en la final disputada en l'Estadi de Sarrià. Tens una pestanya, que pots visitar, amb tot el que hauries de saber del Trofeu.

Coneix totes les singularitats que posseeix el Ciutat de València Ara pots saber més d'elles en esta secció del Museu Virtual. El Raconet, El Tros del Fotut i la Capella fan diferent a l'Estadi d´Orriols.

Incloem en el Museu Virtual una aplicació que et permet descobrir els jugadors i tècnics amb més partits en el Levante. Hem realitzat un recorregut que naix amb la fusió del Levante i Gimnàstic per a arribar fins als nostres dies.

Punxa en aquest enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/