Noticia

Óscar Duarte i Toño s´incorporen als entrenaments

La plantilla llevantinista ha représ els entrenaments després d'una xicoteta pausa de dos dies per Nadal i ja pensa en el compromís del pròxim dimarts davant el Real Betis. Els de Paco López s'han exercitat a la Ciutat Esportiva en una sessió en què la principal novetat ha sigut la presència dels jugadors Óscar Duarte i Toño.

El central s'ha incorporat al treball després de mantindre's aïllat des del passat 18 de desembre, quan va donar positiu en la prova PCR. Per la seua part, Toño també ha pogut acudir a l'entrenament després de mantindre's confinat des del mateix dia per contacte estret amb positiu en COVID-19.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´abril)

DILLUNS11:00 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIMARTS11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIMECRES19:00 hores. Levante UD-Sevilla FCDIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DISSABTE14:00 hores. Elche CF-Levante UDDIUMENGEDescans.

Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica. Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència...