Skip to main content
VA
Femení

Andrea Tarazona i el Levante UD renoven la seua vinculació fins a 2026

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD i la portera Andrea Tarazona (Riba-roja, 21 de març de 2004) han arribat a un acord per a la renovació de la seua vinculació fins al 30 de juny de 2026. És a dir, una temporada més del que fins al moment estava firmat entre totes dues parts i, a més, amb la inclusió amb caràcter general de la jove portera com a futbolista de la primera plantilla.

Una modificació formal ja que la portera internacional sub-20 per la Selecció espanyola i pertanyent al Levante UD ha sigut una part fonamental per als objectius aconseguits pel primer equip femení granota des del seu debut sota pals. La seua primera defensa del marc levantinista va ser en l'arrancada de la passada campanya 2022-23, en el feu de l'Alhama de Murcia amb victòria per 2-3 per a les de Sánchez Vera. Tarazona va defendre amb màxima fiabilitat els interessos blaugranes fins a la consecució de la classificació per a la UEFA Women's Champions League de 2023-24. En total, en estos dos anys, ha disputat 34 partits oficials entre totes les competicions, deixant l'arc a zero en 13 ocasions. En 2022-23, va aconseguir el segon millor registre de gols encaixats de la màxima categoria nacional.

Tarazona va aterrar en el Levante UD a l'estiu de 2020 per a incorporar-se al seu equip filial. Des de llavors, no ha deixat d'evolucionar esportivament fins a ser una part molt important del projecte. Dinàmica del primer equip, convocatòries, debut i titularitats han marcat l'evolució d'un dels productes de la Pedrera Granota que han irromput amb més força en l'elit en els últims temps.