Skip to main content
VA
Primer Equip

Carlos Espí: “Va ser un dia molt especial per a mi i tota la meua gent”

There are no reactions yet. Be the first!

Carlos Espí va viure en la vesprada d'ahir un dels moments més importants de la seua carrera futbolística. El jugador de Tavernes de la Valldigna posava la guinda a una grandíssima temporada estrenant-se com a golejador amb el primer equip i en un escenari molt especial, el Ciutat de València, la seua casa. Com ell mateix reconeix, “va ser un dia especial per a mi i per a la meua família”.

Els seus familiars i amics estaven presents en esta ocasió tan especial per a Carlos Espí i també van viure amb emoció este moment únic. “Estava tota la meua gent en el córner de l'àrea en la qual vaig marcar i quan vaig alçar el cap i vaig vore a tota la meua família, al meu pare plorant… va ser un moment molt emocionant”, recorda el jugador després d'anotar el seu primer tant amb el primer equip. Un gol que va fer que el seu telèfon no parara de sonar: “Em vaig ficar al llit molt tard veient tots els missatges que tenia i també vaig vore en repetides ocasions el gol i la celebració”.

El davanter està vivint una temporada inoblidable: “Ha sigut un any increïble per la renovació amb el club, la Copa del Rei, el debut amb la Selecció, guanyar la Lliga amb el juvenil, la Copa de Campions… La guinda ha sigut marcar en Segona i fer-lo en este camp”.